UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG A MIZSEI TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI KFT. TELEPHELY FEJLESZTÉSE ÉS ESZKÖZBESZERZÉSE

Sajtóközlemény
2015/10/15
ESBA
UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG A MIZSEI TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI KFT. TELEPHELY FEJLESZTÉSE ÉS ESZKÖZBESZERZÉSE
Európai Uniós támogatásból valósul meg a lajosmizsei székhelyű Mizsei Termelő és Kereskedelmi Kft. meglévő irodák és csarnok felújítási munkálatai, korszerűsítése és egy új elektrolitikus horganyzó berendezés került beszerzésre a DAOP-1.1.1/DE-13-2014-0012 azonosító számú „Telephelykorszerűsítés a Mizsei Kft-nél” című pályázattal az Új Széchenyi Terv Dél-Alföldi Operatív Program keretén belül. Az Európai Unió és a Magyar Állam 55.656.278,- Forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá.

A Mizsei Kft. 1991-ben alakult meg. A Kft életében több mérföldkő is volt, de a legnagyobb a Lajosmizsei Tüzihorganyzó Üzem létrehozása. Ezzel a cég a vasáru gyártásától a szerelésen keresztül a termékek felületkezelésével bezárólag teljes technológia folyamatot képvisel a piacon. Az új pályázatnak köszönhetően a felületkezelés egy új technológiával bővült az elektrolitikus galvanizálással. Az beruházás lehetőséget adott arra, hogy bővítsük a felületkezelendő termékek körét és egy európai minőségű és színvonalú üzemet alakítsunk ki. A teljes beruházás meghaladta a 100 millió Forintot. Ez a beruházás lehetőséget adott arra, hogy a dolgozói létszámot tovább tudjuk növelni, ezzel csökkentve a munkanélküliséget.
A pályázat keretén belül a már meglévő irodákat és az üzem csarnokot újítottuk fel, valamint telepítettünk egy napelemes rendszert, mellyel az üzem gazdaságosabban tud majd működni. A pályázat másik részében eszközbeszerzés valósult meg, egy elektrolitikus horganyzó berendezés.

Mizsei Termelő és Kereskedelmi Kft.
Cím: 6050 Lajosmizse, Dózsa György út 2.
E-mail: mizsei-horganyzo@t-online.hu

hotline +36 20 924 7913 info@sajtokozlemenyek2020.hu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.