ÚJ MUNKAVÁLLALÓ ALKALMAZÁSA A CENTRUM KONTÍR KFT-NÉL.

Sajtóközlemény
2015/10/31
ESZA
ÚJ MUNKAVÁLLALÓ ALKALMAZÁSA A CENTRUM KONTÍR KFT-NÉL.
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg a „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című könnyített elbírálású pályázati kiírás keretében. Fejlesztésünk célja a profil bővítés és a fiatal pályakezdő korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, első szakképesítés hasznosulásának elősegítése.

A Centrum Kontír Kft 6 éve áll a partnerei rendelkezésére, fő tevékenysége számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység. A most záruló projekt keretében a cég, gyakornoki program keretében vállalta a pályakezdő alkalmazását. A tanuló elméleti és gyakorlati képzésen vett részt, betekintést nyert a számviteli és pénzügyi tevékenységekbe. Munkáját mentor segítette,aki elsajátított ismereteit bővítette,és kiegészítette .A támogatás keretében új eszközök beszerzésére is volt lehetőség,melyek a munkavállaló munkáját segítette.

A TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-1146 azonosító számú pályázat keretében 2,07 millió forinttámogatáshoz jutott, amelyet eszközvásárlásra és az új munkavállalók és a hozzá tartozó mentor bélköltségeire,illetve az azokhoz tartozó járulékok kiegyenlítésére használt fel.

A mentor gyakorlati tudásával segíti a tapasztalattal még nem rendelkező új munkavállalót szakmailag, hogy a pályakezdőt szakmai fejlődésében hatékonyan támogassa, segítse a szakmájának piacképessé tételében és nem utolsó sorban, hogy a társaság számára hasznos, jövedelemtermelő munkatárs legyen belőle.

Centrum Kontír Kft
8000 Székesfehérvár
Palánkai u 1
Mobil:+36-70/3946263
e-mail:centrumkontir@gmail.com

hotline +36 20 924 7913 info@sajtokozlemenyek2020.hu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.