ÚJ MUNKAVÁLLALÓ ALKALMAZÁSA AZ „ÉPÍTŐK FORRÁSA” KFT.-NÉL.

Sajtóközlemény
2015/10/31
ESZA
ÚJ MUNKAVÁLLALÓ ALKALMAZÁSA AZ „ÉPÍTŐK FORRÁSA” KFT.-NÉL.
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg a ,,Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című könnyített elbírálású pályázati kiírás keretében. Fejlesztésünk célja a profil bővítés és a fiatal pályakezdő korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, első szakképesítés hasznosulásának elősegítése.

Az „Építők Forrása” Kft egy építőipari vállalkozás Székesfehérváron, amely jelenleg komplett építőanyagok értékesítésével foglalkozik az alapoktól egészen a tetőig. Ezen kívül kínálunk még betonelemeket, szigeteléseket, zsákos anyagokat. Víz és hőszigetelő anyagok teljes választékával állunk vásárlóink rendelkezésére. Hazai és import csempék forgalmazását is végezzük. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a vásárlók véleményére és bizalmára. Igyekszünk minőségi szolgáltatást nyújtani az építőanyag kereskedelemben. Új pályakezdő munkavállalónk feladatai közé tartozik az építészmérnökök tervezési elképzeléseinek képviselete, a kivitelezés során a kivitelezés folyamatainak előkészítése, bekapcsolódik a lebonyolításba, irányításba, és ellenőrzésbe.

A TÁMOP-2.3.4. A-13/1-2014-1419 azonosító számú pályázat keretében a Kft. 2,14 millió forinttámogatáshoz jut, melyből az új munkavállaló és a hozzá tartozó mentor bérköltségeik és járulékaik továbbá az ő munkájukhoz szükséges eszközök vásárlásában nyújtott segítséget. Beszerzésre kerülő eszközeink: notebook, számítógép.
Új munkavállalónk Szegvári Szabolcs, mentora Pőcz Gabriella.

A mentor gyakorlati tudásával segíti a tapasztalattal még nem rendelkező új munkavállalót szakmailag, hogy a pályakezdőt szakmai fejlődésében hatékonyan támogassa, segítse a szakmájának piacképessé tételében és nem utolsó sorban, hogy a társaság számára hasznos, jövedelemtermelő munkatárs váljék belőle.

„Építők Forrása” Gyártó, Kereskedő és Szolgáltató Kft
8000 Székesfehérvár
Budai u. 408.
Mobil:+36-30/9390295
email:info@epitokforrasa.hu

hotline +36 20 924 7913 info@sajtokozlemenyek2020.hu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.