KERTEXPRESS – MINDEN, AMI KERT, NEM CSAK KERTÉSZEKNEK

Sajtóközlemény
2015/10/27
ESZA
KERTEXPRESS – MINDEN, AMI KERT, NEM CSAK KERTÉSZEKNEK
A Kertexpress Kft. a TÁMOP-2.3.6.B-12-1/12-2014-0067 Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban, Délalföld, pályázat keretében 5.912.140 Ft-ot nyert el.

A támogatás hozzájárul, egy olyan, kereskedelmi platform létrehozásához, ahol a megrendelők, egy helyen megtalálhatják, a kerthez szükséges termékeket, szolgáltatásokat. Ami a legfontosabb, árral együtt.
Az ország területén, a megrendelő választhat terméket, amit házhoz szállitunk, vagy szolgáltatást, amit a megrendelésen meghatározott időben végzünk el, a lehető legjobb minőségben.
Célunk, hogy a délalföldi régióban meglevő erőforrásokat, - gyártók, termelők, szolgáltatók – felhasználva, gyorsan, garantált minőségben teljesitsük a megrendeléseket.

hotline +36 20 924 7913 info@sajtokozlemenyek2020.hu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.